POVESTEA TA NESPUSĂ

Cum ar fi ca intr-o seară de iarnă, să îți cunoști povestea nescrisă?

Cu toții ne speriem când ordinea cu care ne-am obișnuit dispare. Intrăm în panică atunci când lucrurile necunoscute nu mai sunt așa cum le știam.

Cum ar fi să îți permiți schimbarea fără să te opui.. fiind în același timp curios ce va aduce această experiență – nou și benefic în viața ta?

Te invit la o incursiune în propria ființă printr-un modul de 3 ședințe  în luna Decembrie 8, 15 si 20.- 2022.

Suntem mai mult decât văd ceilalți și chiar mai mult decât vedem noi înșine.Uneori ceea ce am devenit și ceea ce suntem sunt două lucruri diferite. A ne cunoaște în întregime, cu multe din părțile noastre inconștiente, unele mai întunecate, altele mai luminoase, este un proces complex care necesită angajament, implicare și voință. Mai presupune și la a renunța la ceea ce am învățat că suntem, prin ochii celorlalți.Este suficient de dificil să recunoaștem, să acceptăm, să schimbăm,să vindecăm.

A fi alături de alți oameni îți poate oferi o nouă perspectivă asupra vieții și a ta însăși, te reconfortează prin faptul că simți spiritul de echipă, te simți susținut, înveți să gestionezi conflicte, înțelegi mai bine care e rolul tău în familia ta, în cercul de prieteni, în societate, poți spune lucrurile deschis și sincer, într-o manieră blândă, dar fermă, fără a te simți judecat. A deveni tu însuși  este un act de evoluție, de transformare.

Ne propunem , prin diferite tehnici și exerciții, metode de dezvoltare personală precum lucrul cu cardurile psihologice sau relaxare , ca tu să poți

-să descoperi ce cuvinte au avut impact supra ta și a vieții tale

  • să înțelegi cum au fost rănite sentimentele tale și care au fost consecințele
  • să găsești modalități de a ieși din șcenariile pe care le-ai primit ”nu ești suficient de bun”, ”ești așa fricos” ” ești cel care duce numele familiei mai departe” ”nu pot trăi fără tine” etc
  • să cauți și să găsești ACUM calitățile, abilitățile, visurile tale, adevărul tău.

Vrei să gasești echilibru și stabilitate? Vrei să te regăsești pe tine, cel din trecut, mai vesel, mai optimist, mai relaxat?

Poate că vrei să spui STOP! Însă nu știi dacă e corect, dacă e bine sau ce vor spune ceilalți.

Află toate acestea participând la acest modul indoor, în fața unui șemineu, cu o cană de ceai fierbinte în mână, lasând frigul de afară departe, în întuneric.

Pentru detaliile evenimentului mă puteti contacta la nr de telefon 0744.622.131.