GRUP DE DEZVOLTARE PERSONALĂ

Te astept să formăm un grup de dezvoltare personală !

Am fost intrebată zilele trecute, în cabinet, dacă tot ceea ce simțim ne influențează starea de sănătate.

Da! Este o poveste a noastră, a tuturor și a fiecăruia în parte, acea poveste care ne dă voie sa fim fericiți sau nu, să fim diagnosticați cu o anumită patologie sau nu.

Ceea ce am înțeles din lucrul cu oamenii care intră în cabinetul meu și din toți anii de studiu, a fost aceea că bolile , desigur cu excepția celor apărute în urma unor accidente sau a diferiților viruși sau bacterii, apar datorită relațiilor disfucționale din trecutul nostru.

Sursa bolii este defapt rezultanta percepției psihicului nostru asupra relațiilor pe care le avem. O situație traumatizantă poate duce la apariția unor boli precum cancerul sau diabetul.

Modul în care creierul noastru blochează sau nu durerea duce la apariția depresiei, anxietății sau a anumitor boli psihice. Situația în care trauma este atât de puternică încât nu îi poți face față , duce la o scindare a Eului, starea în care pur și simplu te distanțezi psihic de Eul tău tocmai pentru a face față situației.

Te poti vindeca doar atunci când ești dipus să faci ordine în viața ta, în relațiile tale, atunci când te poți ierta și accepta pe tine așa cum ești. Acesta este un proces de conștientizare în care realizezi ce relații îți fac bine, la ce este de preferat să renunți, ce este important, care relații sunt sănătoase și care te îmbolnăvesc și ce poți schimba.

Poți începe prin a-ți pune întrebări:

Așa ești tu cu adevărat?

De ce stai în relația asta? Îți dorești această relație sau stai în ea pentru că ți-e frică? Sau poate că stai din obișnuință! Sau poate pentru că ți-e teamă că o sa fii judecat de către ceilalți.

Sau pentru că vrei să demonstrezi ceva?

Sau pur și simplu nu știi cum să faci altfel.

Așa ești tu sau te manipulează viața?

Sau poate că vorbesc prin tine vechile suferințe!

Dacă și tu treci prin această situație, poate că ar fi bine să începi să faci câțiva pași către tine, către sinele tău, către o viață mai bună și mai sănătoasă.

Psihoterapia ca și dezvoltarea personală în grupuri organizate, te pot ajuta să te descoperi, să afli cine ești tu cu adevărat si ce nevoi ai. Te ajută sa devii un adult responsabil și asumat.

Trăiesc din ce în ce mai des MIRACOLUL de a vedea ce se întâm­plă când oamenii încep să caute ade­vărul des­pre ei. Sunt lucruri care mă uimesc zi de zi, care mă pun pe gân­duri clipă de clipă. Misterul e chiar în faţa ochi­lor noştri, e aici, printre noi, iar răspunsurile sunt în NOI.

TREBUIE DOAR SĂ ÎȚI DOREȘTI SĂ LE CAUȚI ȘI LE VEI GĂSI.

Te astept să formăm un grup de dezvoltare personală în care vei găsi răspunsuri și soluții la problemele tale. Scrie-mi în privat pentru rezervarea unui loc și transmite acest mesaj mai departe.

Vor fi 10 sedinte care îți vor schimba viața!

PROMOVEAZĂ DEZVOLTAREA ȘI CUNOAȘTEREA! PRINTR-UN SHARE POȚI AJUTA PE CINEVA CARE ARE NEVOIE DE ACEASTĂ SCHIMBARE ÎN VIAȚA LUI !Izolare, timiditate excesiva, inhibitie, conduite bizare , toate aceste manifestări sunt ca urmare a unei încrederi în sine scăzute, modificate si formate poate ca o consecință a unei educații rigide si submisive. Încrederea în sine se poate modifica, poate crește având acces la informații printr-o psihoeducație corectă . Nu zita să te dezvolți frumos și armonios! Nu uita că cea mai importantă persoană din viața ta ești chiar tu! Workshopurile organizate aduc un plus valoare , cresc imaginea de sine și aduc normalizare în viața ta.

Eroare: Nu am găsit formularul de contact.

Eroare: Nu am găsit formularul de contact.