WORKSHOP : INTRODUCERE ÎN PROPRIA-MI CUNOAȘTERE

 “Cea mai mare provocare în viaţă este să descoperi cine eşti. A doua cea mai mare provocare este să accepţi ceea ce ai găsit.” spunea într-una din cărțile sale scriitorul.  OSKAR AULIQ-ICE

 WORKSHOP 05 Octombrie 2018 : INTRODUCERE ÎN PROPRIA-MI CUNOAȘTERE

Acest workshop se adresează tuturor celor care doresc să își lărgească cunoașterea personală, să se descopere și să acceseze noi perspective asupra propriei vieți.

Aud frecvent în  cabinet oameni cu probleme în cuplu sau cu probleme la locul de muncă sau pur și simplu cu probleme existențiale.  De cele mai multe ori, sunt dezamăgiți și speriați de partenerii lor, de relațiile lor, de viața pe care o au pur și simplu. Și nu înțeleg unde greșesc. De ce nu funcționează lucrurile așa cum își doresc?

Însă întrebarea de bază este : TU ȘTII CE ÎȚI DOREȘTI?  Răspunsul la această întrebare ți-l poate oferi doar o cunoaștere personală profundă. Pentru că DA! Tot ce se întâmplă în jurul nostru este rezultatul modului în care gândim , în baza credințelor noastre rationale sau iraționale.

A nu ști cine ești, a nu ști ce-ți dorești, a nu ști ce vrei de la ceilalți, sunt premisele clare ale unui mod disfuncțional de a trăi.

Atunci când descopăr cine sunt cu adevărat, îmi oferă libertatea de alegere.

Pot înțelege mult mai ușor ca DUREREA ESTE INEVITABILĂ  ÎNSĂ SUFERINȚA ESTE O ALEGERE!

Pot înțelege că stă în puterea mea să mă iubesc, să mă apreciez, să am grijă de mine și cel mai important : SĂ MĂ ACCEPT AȘA CUM SUNT. Și știi de ce? Pentru că nu pot schimba trecutul dar pot schimba modul în care îl privesc și-mi pot influența viitorul !

Cunoscându-mă, pot alege să schimb modul propriu de gândire care nu mă ajută să evoluez, să schimb credințe care mă opresc în atingerea obiectivelor mele, să devin acea persoană pe care mi-o doresc să fiu.

Vom discuta despre:

  • Cine suntem
  • Cunoaștererea celor mai importante nevoi emoționale;
  • Ce este Asertivitatea . De ce avem nevoie de Asertivitate?
  • Despre distorsiuni și credințe iraționale
  • Vom face jocuri de rol și ne vom dedica 3 ore exclusive nouă. De când nu ai mai făcut asta?

Durata:  3 ore cu începere de la orele 18.30.

Cost: 150Ron – Locurile sunt limitate.

Înscrieri și detalii pe adresa de mail:  [email protected]