Gânduri de 15

Nu te învață nimeni cum să treci peste o problemă. Nu există un manual. Nu există gânduri care să limpezească haosul din minte sau … cel puțin , dacă există, se rătăcesc  nebune prin multitudinea de gânduri disfunționale…. Durerea are forma problemelor tale și miroase a păsări negre, iar timpul stă pe loc. Încerci să-ți dizolvi sufletul și întreaga făptură… poate doar așa vei reuși …să nu mai simți!!!..

…și apoi găsești pe cineva care a trăit la fel ca tine, doar că pe cealaltă parte a baricadei!!.. .. Și te întrebi ce să faci!!!??…. Simți și nu poți controla… !!.. Și apoi… ierți… dar cel mai greu este să te ierți pe tine…

…și apoi înveți să nu te identifici… și înveți să controlezi… gânduri, emoții, comportamente… înveți …

A fost un test dificil!!! nici nu știu dacă l- am promovat!!! …însă… Am învățat… Mult!!!

Îi spun vieții uite-așa : ” Fericit e cel care învață să trăiască cu ceea ce nu poate schimba” !!!… pentru că uneori, avem nevoie să  fim bine noi..cu noi…, pentru că uneori trebuie să-i uitam pe cei care ne-au rănit, să-i apreciem pe cei care ne iubesc cu toată ființa lor, să-i iertăm pe cei care ne-au dezamăgit și… să zâmbim ! Haideți să fie astăzi… acel uneori de care avem atât de multă nevoie!

#psihology #master #aboutlife #courseontrauma #balance #life #staypositive